Zoekveld

 
   
verenigingen wat doen we tijdschrijft de toorts wat is vrijzinnigheid lid worden links

 

 

Welkom op de pagina van August Vermeylenfonds Vilvoorde

Het August Vermeylenfonds is een culturele vereniging die op 3 pijlers steunt : vanuit Vlaamse, vrijzinnige en socialistische invalshoek cultuur, in de breedste zin van het woord, te verspreiden of te promoten. Maakt deel ui van de nationale koepl August Vermeylenfonds.

Het lidgeld bedraagt € 15,00 per lid + € 5,00 per bijkomend gedomicilieerd gezinslid en is gratis voor -26 jarigen.

Je word lid door het juiste bedrag te storten op rekening BE92-001-3227040-23 van onze afdeling met als mededeling “naam + lidgeld AVF - 2018 ”.

Wat bieden we je daarvoor? In de eerste plaats houden we je op de hoogte van de culturele activiteiten die onze afdeling zelf of in samenwerking met andere gelijkgezinde verenigingen organiseert via het vrijzinnig informatieblad “Flamboyant”, www.vrijzinnigvilvoorde.be en www.vermeylenfonds.be.

Het nationaal secretariaat van het August Vermeylenfonds geeft daar bovenop een gratis abonnement op ‘De Nieuwe Gemeenschap - dng’ (1 exemplaar per adres en voor -26 jarigen enkel digitaal), verder een mooie set ledenvoordelen en een relevant geschenkje voor nieuwe leden, reducties op alle Vermeylenfondsactiviteiten…

Fiscaal aftrekbare giften van minimaal € 40,00 kan je rechtstreeks storten op de bankrekening van het Vermeylenfonds nationaal nr. BE50 001-1274522-18, met vermelding van ‘GIFT’ en je rijksregisternummer.

Vanaf €100 word je GUS (gulle schenker-zonder attest) en word je een jaar lang op onze website en in het tijdschrift DNG vermeld.